Naj interpret

Hudobné fórum, diskusia o obľúbených skupinách, pesničkách. Témy pre hudobníkov aj poslucháčov hudby.

Moderátor: Správcovia

Vase naj piesne maju vyrazny:

text
7
32%
hlas spevaka
7
32%
rytmus
0
Nehlasovalo
melodiu
8
36%

Celkom hlasov : 22

Naj interpret

Poslaťod Niromwell v 02.08.2007 - 16:30

Takze unavena z popu a slovenskych hviezd vas prosim o vase typy na toho najlepsieho interpreta, ktory vladne vasim playlistom. Mozte pridat aj vasu naj piesen od neho, rozhodne potesi :)
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Radeon v 02.08.2007 - 16:38

Ja nemám jedného naj interpréta, ale rovno štyroch. Sú to Nightwish, Within Temptation, Epica a Evanescence. U všetkých je výrazný a vynikajúci hlas speváčok, samozrejme aj všetko ostatné je super. Takže toto môžem 100%tne odporučiť :)
Už aj ja mám svoj blog :P http://www.radeon-blog.com/
Obrázok užívateľa
Radeon
vala
vala

Poslaťod Atalanta v 02.08.2007 - 21:42

Najdolezitejsia je pre mna melodia, ta ma zaujme prva.
Po nej hned nasleduje text. :)
Hlas pre mna nie je az tak dolezity, ale podanie pesnicky. Aj spevak so slabsim hlasom moze podat pesnicku krasne. :)

No a najoblubenejsim interpretom je pre ma skupina Beatles, ktoru milujem kazdym dnom viac a viac. :wub:
Ano, som zavisla.... :)
"...like a bridge over troubled water I will ease your mind ... "
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Chocholúšik v 03.08.2007 - 22:49

to je velmi tazka otazka...no zacnem teda v pesnicke urcite melodia,dalej rytmus,text a ako uz spomenula Atalanta najmenej dolezity je hlas spevaka,pretoze kazdy zaujme niecim inym...napr. Eric Adams z Manowaru perfektne zvlada vysky v prijatelnej tonine...Michael Kiske z Helloweenu hadze kozmicke vysky,James Hetfield z Metallicy vie nadherne spievat nizke tony,Jorn Lande z Masterplanu a inych kapiel spieva rockovym hlasom ako boh...Rob Halford z Judas Priest ma rozsah cez niekolko oktavv tak o tom ani nehovorim :) o tych spevakoch by sa dalo polemizovat do rana..este je ich kopu no ale interpret?
to je dost tazke..no ale myslim ze aj napriek tomu ze po koncerte Blind Guardianu a mojej vasni k nim,musim menovat naj interpretom Metallicu lebo stale k nim mam srdcovy vztah a zacinal som nimi a tie spomienky a atmosfera pesniciek u mna stale boduje :thumbsup:
Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Obrázok užívateľa
Chocholúšik
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Laurellin v 06.08.2007 - 11:21

Neviem,ale najskĂ´r by to bola asi skupina my Chemical Romance,je to moja srdcovka :thumbsup:
Smr jedného človeka je tragédia, smr miliónov štatistika.
Stalin

Obrázok
http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Obrázok užívateľa
Laurellin
elf
elf

Poslaťod Leya v 06.08.2007 - 12:30

u mna asi Nightwish s oboma spevackami ale zda sa mi ze Tarja mala silnejsi, vyraznejsi hlas ale Anette ho ma zasa taky makksi hlas..obe su super a nastroje ma tato skupinka tiez uzasne zvladnute :wub: Tuomas ruleeeez :wub:
All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Obrázok užívateľa
Leya

Poslaťod Nienor v 07.08.2007 - 14:39

Môj naj interpret je no sú KoRn a Marilyn Manson. Obidve sú skvele. Na KoRn je super všetko texty, melódia, rytmus a každé CD čo vydaju je niečim odlišné. Nie ako niektoré iné metalové skupiny čo majú všetky pesničky na jedno kopyto. A Marilyn Manson on je tiež taky ojedinelý divný človek so super pesničkami. A ešte rozpráva strašne inteligentne, ja by som tak rozprávať nevedela. :o
Obrázok užívateľa
Nienor
dunadan
dunadan

Poslaťod Almiel v 23.08.2007 - 14:00

[quote="Nienor"]Môj naj interpret je no sú KoRn a Marilyn Manson. Obidve sú skvele. Na KoRn je super všetko texty, melódia, rytmus a každé CD čo vydaju je niečim odlišné. Nie ako niektoré iné metalové skupiny čo majú všetky pesničky na jedno kopyto. A Marilyn Manson on je tiež taky ojedinelý divný človek so super pesničkami. A ešte rozpráva strašne inteligentne, ja by som tak rozprávať nevNo mne sa páči aj Kabát :thumbsup:
Asi som urobila menšiu chybu.Chcela som len napísať, že sa mi páči Kabát :thumbsup: Tak perdone.
°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸
¨°º¤ø„ ¸THE BEATLES FOREVER!! º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤

http://www.jankohrasko.sk/
Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Hissatam v 23.08.2007 - 17:32

mojou srdcovkou je Children of Bodom a Destruction
Obrázok užívateľa
Hissatam
hobit
hobit

Poslaťod Erdanil v 25.09.2007 - 19:50

NIghtwish, jednoznacne.....ale aj taky Marilyn Manson a jasna paka su aj soundtracky z pp :wink: no ale nightwish vladne ...... :heart:
Láska má jistě velký význam, jen bych rád věděl jaký. Oscar Wilde
Obrázok užívateľa
Erdanil
dunadan
dunadan

Poslaťod Netro v 25.09.2007 - 21:27

to sa nedaaa Ĺže najoblubenejĹĄi:P a najlepĹĄiii:P
Hip - Hop je hudba tak nenu ma vysvetlova ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Obrázok užívateľa
Netro

Poslaťod Zeppelin v 26.09.2007 - 18:11

U mna je najoblubenejsim Nirvana.Aj ked tu ide v znacnej miere o kultovost pre mna su niektore pesnicky genialne.

Taktiez nezabudnutelni Led Zeppelin,Jimi Hendrix...
Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat :icecream: .Vysvetlite niekto?
Obrázok užívateľa
Zeppelin

Poslaťod Gabriel Pilgrim v 24.10.2007 - 23:31

Zeppelin píše:U mna je najoblubenejsim Nirvana.Aj ked tu ide v znacnej miere o kultovost pre mna su niektore pesnicky genialne.

Taktiez nezabudnutelni Led Zeppelin,Jimi Hendrix...

No, Nirvana... Na Nirvane som vyrastal, bola to kultovka. Ale ak mam pravdu povedat - Foo Fighters je lepsi. Dave Grohl ma naaaaadherny hlas a hudba je kdesi celkom inde. Nirvanu som vzdy vnimal ako underground. Skoda, ze Kurt skoncil, tak ako skoncil.
...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Obrázok užívateľa
Gabriel Pilgrim

Poslaťod Bombadil v 26.10.2007 - 08:37

u mna je najlepsi Mike Oldfield, vsetko od neho, je proste genius
Obrázok užívateľa
Bombadil

Poslaťod Atalanta v 26.10.2007 - 15:05

Bombadil píše:u mna je najlepsi Mike Oldfield, vsetko od neho, je proste genius
Mike je tiez jeden z mojich naj interpretov. :thumbsup:
"...like a bridge over troubled water I will ease your mind ... "
Obrázok užívateľa
Atalanta
elf
elf

Poslaťod Glamdring v 28.11.2007 - 14:39

Obrázok užívateľa
Glamdring

Poslaťod Fingolfin Naermarth v 25.02.2008 - 21:09

NajskĂ´r uvediem interpretov...
Dream Theater a Neal Morse&spol.

A dĂ´vody...
No, v hlasovanĂ­ som zaklikol melĂłdiu, ale v prĂ­pade mojich naj. interpretov je úŞasnĂŠ vĹĄetko. V prĂ­pade Dream Theatru je spevĂĄkom James LaBrie (tie jeho výťky, to aĹž naskakuje husia koĹža) a zvyĹĄnĂ­ ĹĄtyria členovia sĂş skvelĂ­. A keď sa dajĂş dokopy s orechestrom, nemĂĄm čo dodaĹĽ. Ich texty mi veÄža hovoria a dĂĄvajĂş, takĹže ani tie nepodceĹ?ujem. Rytmus tam udĂĄvajĂş Mike Portnoy (famĂłzny bubenĂ­k) a John Petrucci (gitara). Proste som z nich dole.
K Nealovi Morsovi akurát to, že hudba trochu horšia a menej rockovejšia, ale lepšie sú dvojhlasy a vokály a hudobníkov je tam 7 a sú to multiinštrumentalisti, takže aj to má niečo do seba.
Everyone dies, but not every man really lives.

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
Obrázok užívateľa
Fingolfin Naermarth
dunadan
dunadan

Poslaťod Niromwell v 25.02.2008 - 21:13

MĹ?a v tomto ohÄžade stĂĄle mĂ­Ĺ?ajĂş rlzne vlny, zboĹžĹ?ovala som Barbaru HaĹĄĹĽĂĄkovĂş, Shakiru, Pink (tĂş mĂĄm stĂĄle rada :thumbsup: ), Evanescence, Metallica... zĂĄleŞí aj od nĂĄlady. MomentĂĄlne u mĹ?a dominuje Iron Maiden, zboĹžĹ?ujem hlas ich spevĂĄka, ktorĂŠmu nechcem skomoliĹĽ meno, tak ho nepĂ­ĹĄem a ich pesničky sĂş imho dokonalĂŠ, majĂş presne tĂş energiu, čo som hĞĞadala a pri tom nie sĂş hlĂşpo popovĂŠ ani gýčovitĂŠ, ale veÄžmi originĂĄlne, a to som ich spočiatku nemohla ani počuĹĽ :lol:
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod alayn v 25.02.2008 - 21:16

ja mam tiez strasne rada evanescence a vies ze vzy pri jej pocuvani som si na teba spomenula?neviem preco ale akosi mi ku tebe sedela :roll:
Obrázok užívateľa
alayn
hobit
hobit

Poslaťod Niromwell v 25.02.2008 - 21:17

alayn píše:ja mam tiez strasne rada evanescence a vies ze vzy pri jej pocuvani som si na teba spomenula?neviem preco ale akosi mi ku tebe sedela :roll:

To tĂĄmoja gejĹĄa vyzerĂĄ ako Amy :kiss:
Obrázok užívateľa
Niromwell
vala
vala

Poslaťod Daan v 29.02.2008 - 12:58

Ja si vsimam hlavne atmosferu a texty.. Z toho mi prave doslo, ze mi vlastne ani tak nezalezi na interpretovi, ale na konkretnej piesni.. :)
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Obrázok užívateľa
Daan

Poslaťod Xaron v 29.02.2008 - 20:02

U mna je to veelmi rozmanite,nemam temer velky prehlad medzi spevakmi a skupinami este mensi :wink:
Ale tak pocuvam co sa mi paci,casto Pop,ale zase nie nejake ukricane americke kravy,ujdu aj starsie 70,80,roky,country, irske, soundtracky a pak slovenske a ceske.
Oblubeny slovensky,dam podla toho co bolo davnejsie i ked teraz uz ani ne: Desmod, No Name, P.S,
Z ceskych: Aneta Langerova, Ewa Farna, KabĂĄt
"Sine amore, nihil est vita.."
"I amar prestar aen. Han mathon ne nen, han mathon ne chae, a han noston ne wilith..."
Xaron
hobit
hobit

Poslaťod Alein v 21.04.2008 - 18:41

ja tiez neodolam textom a moja srdcovka Within temptation
Obrázok užívateľa
Alein

Poslaťod Celebril v 21.04.2008 - 18:44

Mna najviac zaujme melodia. :) Ja to proste citim niekde v sebe...neviem to napisat. :lol:
Aj text je dolezity ibaze ak spievaju v jazyku, ktoremu nerozumiem tak mi je takpovediac nanic kedze enviem o com spievaju. :D
Obrázok
Obrázok užívateľa
Celebril
hobit
hobit

Poslaťod Jimea v 22.04.2008 - 13:52

Aj u mna je dost dolezita melodia, ale aj texty... Pocuvam Ewu Farnu, zajtra sa chystam aj na koncert :D A v poslednej dobe si casto pustam Guano apes, len skoda, ze sa uz rozpadli :(
Naposledy upravil Jimea dňa 05.06.2008 - 18:00, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Jimea

Ďalší

Späť na Hudba

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia