Hurihove deti tiez neboli zle ale je to vlastne to co bolo v Silmarion Moderátor: Správcovia
Hurihove deti tiez neboli zle ale je to vlastne to co bolo v Silmarion 

Menelya píše:A samozrejme, Silm sa neda citat len raz, to je jasne. Minimalne plati to, co stale hovorim: prvy raz na zoznamenie, druhy raz na pochopenie
ÄĂtam Silm. prvĂ˝krĂĄt a z prvĂ˝ch troch bitiek si nepamätĂĄm skoro niÄ, jasnĂŠ okno 

Niromwell píše:Menelya píše:A samozrejme, Silm sa neda citat len raz, to je jasne. Minimalne plati to, co stale hovorim: prvy raz na zoznamenie, druhy raz na pochopenie
SĂşhlsĂm. Moj brat to ÄĂtal prvĂ˝ a robil si pritom poznĂĄmky, ktorĂŠ mi, ked som zaÄala ÄĂtaĹĽ aj ja, veÄžkoduĹĄne odovzdalÄĂtam Silm. prvĂ˝krĂĄt a z prvĂ˝ch troch bitiek si nepamätĂĄm skoro niÄ, jasnĂŠ okno

Morganela píše:Silmarillion
Preco? Lebo napriek svojej komplexnosti a neskutocnemu poctu hlavnych postav, ktorych mena sa tak zle pamataju, zakazdym dokaze strhnut moju pozornost, ze svet okolo mna sa stava druhou realitou a ja sa uplne prenesiem do sveta Ardy. Kebyze nemam ku kniham priam nasilnicky vztah, tak by som zaspavala so Silmarillionom pod vankusom
.

Tie Beleriandske rise a t.d.Teda,co si Tolkien namyslal..Ze si budem pamatovat kazdu jeho rieku,horu a pod.? 

dary !!Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia