Etika zivota

Prehrabte sa v témach, ktoré už nik nechce... Na tomto mieste sa konajú zázraky, buďte tými, čo oživia mŕtvoly...

Poslaťod Fealiath v 18.06.2007 - 16:29

atalanta píše:A nevidim buducnost tejto diskusie, kedze ani jeden neustupi vo svojich nazoroch. :wink:

Aspon na niecom sa zhodneme... :lol:
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod shaman v 18.06.2007 - 18:44

Fealiath píše:Neignorujem len tvoj nazor, ja ignorujem vsetky nazory na moju osobu, ci uz su na nete, alebo v mojom bezprostrednom okoli a ci uz su pozitivne alebo negativne. A ze mi ty nieco hovoris o obmedzenosti, ktoreho smrad citim aj z monitora vystupovat co tu tak zapacha samochvala... Uvazujuci clovek-vtip dna a hlavne smrdi samochvalou ze ten smrad z monitora az kvapka... Ja som sa uz o podobnych veciach nauvazoval dostatocne a niekedy sa k tomu vraciam, no moj nazor sa nemeni, neprisiel som vo svojich uvahach na nic, co by zasadne zmenilo moj nazor (zatial som na nic neprisiel, netvrdim, ze este nepridem na nieco).

toto nie je temo o urazani..skludni sa, ja len nevidim dovod preco sa clovek tak distancuje od ostatnych zvierat na zemi...ale mate pravdu, tato diskusia by sa uz mohla pohnut inym smerom
Obrázok užívateľa
shaman

Poslaťod Fealiath v 19.06.2007 - 13:08

Mno, ja som s tym nezacal... A neviem co je na tom urazajuce ked poviem ze smrdis samochvalou...
Obrázok

Pre nostalgikov - staré fórum
http://beta.panprstenov.com/

Kto vysvetlí Radeonovi, že the sa nedáva pred mená, má u mňa pri najbližšom stretnutí pivo, alebo kofolu, proste whatever :)
Obrázok užívateľa
Fealiath
vala
vala

Poslaťod shaman v 19.06.2007 - 15:18

nevidim samochvalu ale uz je to OT..tak nic
Obrázok užívateľa
shaman

Poslaťod Almiel v 13.01.2009 - 19:10

No, som to našla :grindance:

len taká otázka, mali sme nedávno prednášku o oplodnení,,in vitro", rôznych pokusoch na ludoch, rôznych krížencoch(áno) a bolo povedané, že spoločnos to čoraz viac začína akceptova čo tam po interupcii, či eutanázii, ved to je staré...

neviem, je mi to proti srsti takto znehodnocova ludský život... vela razy som si predstavila, že čo by bolo, keby si moja mama povedala,, teraz na teba nemám čas, ahoj"=interupcia

chirurg nám dneská hovoril, že v jednej rodine mali ženy rakovinu prsníkov, na ktorú zomierali velmi mladé...urobili asi 9 embriía v 6 sa našiel tento gén, len 2 boli čisté.. samozrejme tých 6 zničili.. otázka:tých 6 potenciálnych detí nemá právo na život? ako takúto nadradenos nechápem...

dos ma to štve, že ludký život(niečo čo nejde da len tak, )sa potupuje, znehodnocuje... :disgus:
Obrázok užívateľa
Almiel
trpaslík
trpaslík

Poslaťod Hurin v 13.01.2009 - 19:32

Povedal by som že to je asi v tom že človek vlastne nemá žiadnu cenu. źudský život, pokiaž nie je náš, nás nezaujíma.
Lacho calad! Drego morn!
Obrázok užívateľa
Hurin
dunadan
dunadan

Predchádzajúci

Späť na Cintorín

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia